Ingyenes ingatlan hirdető oldal

Hirdetés feladásA csillaggal (*) jelölt adat megadása kötelező!

Személyes adatok
Név:
Cím:
Telefon:
E-mail*:
Hirdetési adatok
Típus*:

Fontos: A keres típus az, amikor ön valamit keres a hirdetés feladása segítségével. A kínál pedig az, amikor ön kínál másoknak szolgáltatást vagy ingatlant.

Terület:
Kategória*:

Amennyiben nem talál önnek megfelelő alkategóriát, helyezze el hirdetését a főkategória nevével megegyező nevű a listában utolsóként található kategóriába.

A nem megfelelő kategóriába feladott hirdetéseket töröljük, és a hirdetőt kitiltjuk az IngyenesIngatlan.Net és egyes más hirdetési webhelyekről is! A pontos kategória megadás fontosságáról az Oldal ismertető weboldalankun olvashat.

Hirdetés címe*:
Szöveg*:

(Még 1000 karakter)

Fontos: A sorok a hirdetésének a megjelenítése során automatikusan tördelve lesznek, így nem szökséges a külön tördelés. A jobb olvashatóság érdekében az írásjelek után hagyjon szünetet.

Ár:
Kulcsszavak:

Kulcsszavak, olyan szavak vagy kifejezések, amelyek megadják a hírdetésének témáját röviden és tömören ezek lehetnek hasonló jelentésű szavak is. A mező kitöltése segíti az oldal keresőjét megfelelő találati listába sorolni a hirdetését.

Érvényes*:
Képfeltöltés:

A feltöltött kép formátuma csak JPG lehet, szélessége ill. magasága legalább 100, de legfeljebb 500 képpont lehet. A megengedett legnagyobb fájlméret: 100 KB.


Figyelmeztetés: Az IngyenesIngatlan.Net hirdető oldalon csak ingatlan vagy ingatlannal kapcsolatos szolgáltatás témájú hirdetés jelenhet meg, ahogy a szabályzatunkban is le van írva. Minden más hirdetést törölünk vagy nem jelenítjük meg!

A még eredményesebb hirdetés érdekében érdemes elolvasnia az Oldal ismertető weboldalunkat!

Az oldal szabályzatát elolvastam és egyetértek vele*:
Narconon - drog- és alkoholfüggőség rehabilitáció!

Sűrűn keresettek

Friss keresések

Design forrása: free website templates