Ingyenes ingatlan hirdető oldal

Oldal ismertető
1. Hirdetés feladása

Az IngyenesIngatlan.Net weboldalon előzetes regisztráció nélkül adhat fel hirdetést a feladási oldal segítségével. Amennyiben hamis, téves vagy másnak az e-mail címét (annak a személynek a tudta nélkül) adja meg a hirdetésfeladása során, akkor azt a hirdetést rövid időn belül töröljük a rendszerünkből!

Legyen eredményesebb a hirdetése ügyes hirdetés feladással!

A következőket tudjuk javasolni a még eredményesebb hirdetés érdekében:
A célratörő és a jól átgondolt hirdetési cím már nagymértékben az Ön sikerét hozhatja. Miért? Mert a hirdetésének a címéből és a választott kategóriából állítjuk össze az Ön hirdetésére mutató webcímet (linket).

A hirdetés címében adja meg a hirdetett dologra vonatkozó kulcsfontosságú adatokat, illetve szavakat. Mégjobb eredményeket hozhat, ha a kulcsfontosságú szavakat ragozatlanul illetve kötőszó nélkül adja meg.

Példák a nem sokat mondó címre:

  • Ezt nézze meg!
  • Akciós ajánlat!
  • Erről önnek is tudnia kell!

Tévedés azt gondolni, hogy ezek annyira hatásosak!

Viszont fontos lehet konkrétumokat megadni illetve fontos tulajdonságait a meghirdetett terméknek, szolgáltatásnak vagy a hirdetés tárgyának.

Példák a célratörő címekre:

  • Külvárosi csendes ház kerestetik
  • Keveset futott megkímélt Audi A6-omat elcserélném
  • Fonyodi vízközeli nyaraló eladó

Az általánosabb jellemzőket mint például: olcsó, ingyenes, akciós, kényelmes, stb. inkább rakja a hirdetés szövegébe és ne a címébe.

Továbbá javasoljuk, hogy a hirdetés címét emelje ki a hirdetés szövegében azáltal, hogy megismétli NAGYBETŰKkel írva az első sorban. Ugyan lehet, hogy csábító az egész szövegét és címét nagybetűvel írnia a hirdetésének, DE GONDOLJA CSAK MEG, HOGY INKÁBB ZAVARÓ A SOK NAGYBETŰ, MERT SZOKATLAN. Nem de?

2. Hirdetési kategóriák használata

Azt tanácsoljuk, hogy a hirdetését a leginkább a hirdetésének a témájához legközelebb álló kategóriába helyezze el. Ugyanis, akkor az oldalon keresők nagyobb eséllyel fogják kiválasztani az Ön hirdetését, ha abban a témakörben lesz, amit az oldal látogatói keresnek.

3. Hirdetések későbbi kezelése

Hirdetés feladás, módosítás és törlés: Hirdetés feladás után küldünk egy e-mailt, melyben megadjuk a linket, ami a megjelent hirdetésre mutat, a hirdetés azonosító számát és a hozzá tartozó jelszót. Egy adott hirdetést a hirdetéshez tartozó azonosító és jelszó megadása után módosíthat vagy törölhet. Kérjük őrizze meg az e-mailben elküldött azonosítóját, mivel az elveszett azonosítót vagy jelszót nincs módunkban pótolni. Tehát az azonosító és/vagy a jelszó hiányában az Ön hirdetése az érvényességi dátumáig az oldalunkon marad. Továbbá arra kérjük az eredményesebb együttműködés érdekében, hogy amennyiben spam szűrőt használ a levelezéséhez, akkor a weboldalunk címét illetve a és az e-mail címeinket adja hozzá a "white list" listájához azaz engedélyezze, hogy átmehessen az e-mail rendszerén, hogy Ön megkapja a különböző leveleinket. Amennyiben nem tudja, hogy van-e ilyen szűrő a levelevési rendszerében, akkor kérjük kérdezze meg a rendszerének az üzemeltetőjét vagy egy olyan személyt képzett a számítástechnika területén és ha szükséges álítassa úgy be, hogy a leveleink átjussanak Önhöz.

Hirdetés lejárata illetve érvényeségének meghosszabbítása: A hirdetés lejárat előtt 3 nappal egy emlékeztető e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címére. Ebben az e-mailben talál majd egy linket, amire rákattintva automatikusan meg tudja hosszabbítani a hirdetésének érvényességét. Továbbá azután is küldünk Önnek egy tájékoztató e-mail-t, amikor a hirdetése lejárt. Amiben szintén benne lesz a meghosszabításra szolgáló link, azonosító és jelszó. Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésének lejárta után 3 hónapon belül bármikor meg tudja hosszabítani a hirdetésének az érvényességét a megadott link segítségével.

4. Hirdetések keresése

Az IngyenesIngatlan.Net weboldal rendelkezik egy fejlett keresővel, amely képes nem egymás mellett álló szavakra is keresni. Azaz, ha Ön egy több szóból álló kifejezésre keres rá, akkor nem csak a kifejezés egészét keresi meg önnek a keresőnk. Hanem minden olyan hirdetést, amelyben az összes szó szerepel.

Ez azt jelenti, hogy például, ha azokra a szavakra, hogy külváros, London és szállás egyeszerre keres rá, akkor, ezeket a keresőnk megtalálja a "London külvárosában olcsó szállások" hirdetés szövegben is.

5. További tudnivalók

Azonos tartalmú apróhirdetést többször feladni az IngyenesIngatlan.Net hirdető oldalon tiltott és nem is javasoljuk, hogy ugyanazzal a tartalommal egyéb hidetési oldalakon is hirdessen. Ezt azért javasoljuk Önnek, hogy jobb eredménnyel tudjon hirdetni. Ugyanis az IngyenesIngatlan.Net oldalon feladott hirdetések bekerülnek különböző kereső rendszerekbe, például: Heuréka, Google, Yahoo, Bing, Alta Vista, stb. De az Önáltal feladott összes hirdetés közül leginkább a különböző szövegezésűeket fogják találati listára tenni. Így az téves elgondolás, hogy az azonos szövegű hirdetése 10 - 20 különböző oldalon feladva 10 - 20 alkalommal fog megjelenni a keresők listájában, mert a keresőket üzemeltetők igyekeznek visszaszorítani az azonos tartalmakat a megjelenített találati listából.

A hirdetés feladása során az "e-mial cím" mezőben megadott e-mail címeket a lehetőségeknek megfelelően úgynevezett biztonságos módon jelenítjük meg az IngyenesIngatlan.Net weboldalon azáltal, hogy nem közvetlenül kerül az Ön e-mail címe az oldal kódjába, hanem egy külön megjelenítő program segítségével kerül a képernyőre így nagy mértékben megelőzhető, hogy az Ön e-mail címe adathalászok birtokába kerüljön. Azoknak akik ennél még nagyobb biztonságban szeretnék tudni az e-mail címüket és hosszútávon szeretnének hirdetni azt javasoljuk, hogy hozzanak létre egy új e-mail címet kifejezetten a hirdetések kezeléséhez.

Bármikor a főoldalra juthat azáltal, hogy rákattint az oldal nevére (IngyenesIngatlan.Net) vagy az alatta lévő szlogenre.

Érdemes figyelemmel kisérnie a gyakran keresett kifejezéseket és amennyiben valamelyiket be tudja illeszteni a saját hirdetésébe illessze be, mert a beilesztés által az Ön hirdetése is belefog kerülni az adott keresési listába és így eggyel több megjelenítési módhoz juthat.

További információkat talál a következő oldalainkon: Szabályzat, Adatkezelési nyilatkozat, Kapcsolat

Narconon - drog- és alkoholfüggőség rehabilitáció!

Sűrűn keresettek

Friss keresések

Design forrása: free website templates