Ingyenes ingatlan hirdető oldal

Adatkezelési nyilatkozat
  • Az IngyenesIngatlan.Net oldalon hirdetéseket csak az üzleti szabályzat elfogadása után lehetséges.
  • Amenyiben Őn a hirdetését nem a megfelelő kategóriába helyezi el, akkor azt külön figyelmeztetés nélkül áthelyezzük a szerintünk megfelő kategóriába vagy töröljük. És akik renszeresen ilyen módon járnak el az apróhirdetés feladásakor azokat kitiltjuk az IngyenesIngatlan.Net weboldalról és esetleg még más az érdekeltségünkbe tartozó oldalról is.
  • A lejárt hirdetések automatikusan kikerülnek a megjelenő hirdetések közül. De az IngyenesIngatlan.Net rendszere biztosít Önnek további 3 hónapot, hogy meghosszabíthassa a hirdetésének az érvényességét. Így az Ön hirdetéseinek az adatai csak a 3 hónap elteltével kerülnek véglegesen ki a rendszerünkből. Ez alól csak az Ön e-mail címe kivétel, azt megőrízzük a további kapcsolat fentartására Önnel. Amennyiben Ön nem szeretne tőlünk a hirdetésének lejárata után levelet kapni, akkor a Hirlevél leiratkozás oldalunkon íratkozhat le erről a szolgáltatásunkról.
  • A feladott hirdetések automatikus ellenőrzésen esnek át feladáskor és módosításkor. Így ha a hirdetése nem megfelelő tartalmú, akkor lehet, hogy nem is jelenítjük meg. De ez az ellenőrzési folyamat nem mentesíti Önt a hirdetésének tartalmáért való felelőség alól.
  • Amennyiben Ön úgy tapasztalja, hogy a feladott hirdetése nem jelenik meg automatikusan a rendszerünkben, akkor az IngyenesIngatlan.Net berakta az Őn hirdetését jóváhagyásra várók közé. És amennyiben mindent rendben találunk vele kapcsolatban, akkor megjelenítjük azt és egy értesítést küldünk Önnek a jóváhagyásunkról.
  • Amennyiben egy hirdetés sérti az Ön jogait, úgy kérheti eltávolítását a rendszerünkből.
  • Az IngyenesIngatlan.Net előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül, megtagadhatja bárki hirdetés feladását.
  • Az IngyenesIngatlan.Net nem adja ki másnak az apróhirdetés feladás kapcsán megkapott személyes adatait azoknak az értékesítése céljából.
  • Az IngyenesIngatlan.Net a felhasználó által megadott e-mail címre a honlappal kapcsolatos illetve más jellegű reklám e-mail-t (hírlevelet) is küldhet. A hírlevél szolgáltatásról leiratkozási lehetőséget biztosítunk.
  • A szabályzatunk elfogadásával a feladás során Ön beleegyezik az apróhirdetés tartalmában szereplő személyes illetve céges adatainak tárolásához és azoknak a hirdetés szövegével együtes megjelenítéséhez, a fentiekben leírtak szerint.
Narconon - drog- és alkoholfüggőség rehabilitáció!

Sűrűn keresettek

Friss keresések

Design forrása: free website templates